Наші автори зробили велику добірку оригінальних привітань з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

І в твоєму житті виповниться навіть більше, ніж побажаєш. Люби і будь любима! А я завжди поруч з тобою! Люблю і обіймаю.

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Сьогодні християни святкують Преображення Господнє. Його ще називають Яблучним Спасом. У цей день прийнято святити яблука. Нехай в цей день Ви відчуєте переможний голос Господа нашого і відчуєте на собі його милість.

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Поспішаю вас привітати з прекрасним і світлим святом – Яблучним Спасом! З давніх-давен цей день означає початок нового сезону і збору врожаю. Так нехай у вашому житті результат завжди перевершує очікування, рідні оточують любов’ю і турботою, робота тільки в радість, а здоров’я міцнішає з кожним днем!

Нехай в цей чарівний серпневий день святі яблучка наливні будуть джерелом тепла і затишку у вашому домі! Дорогі батьки, ми вас дуже любимо і щиро бажаємо благополуччя! З Яблучним Спасом вас, наші милі!

Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше – додасться.

Вітаємо з Яблучним Спасом! Бережіть любов, даруйте в цей день один одному наливні яблучка, які принесуть удачу в кожен будинок.