З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродійство і чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя і міцного здоров’я. Живіть в мирі та злагоді!

Нехай Господь пошле тобі своє благословення в цей день народження! Бажаю відмінного здоров’я, щирої любові в серці і непохитної віри в душі! Нехай всі твої благі бажання збудуться, щоб світ став добрішим, яскравіше і красивіше!

Хай не буде в твоєму житті заздрості і злості, нехай душа звільниться від усіляких пут. Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб Господь завжди вказував тобі вірну дорогу до щастя і відраді, щоб твоє серце завжди отримувало добрий відповідь на щиру молитву.

Вітаю з іменинами! Бажаю жити повним і насиченим життям. Нехай праведність йде в ногу з бажаннями. Духовне зростання дарує умиротворення і задоволення, кожен божий день. Нехай стороною обійдуть тебе пороки і недруги. Нехай добрий і щирий буде твій душевний настрій. Щастя тобі і доброти!

Нехай зійде на тебе благодать, нехай в цей день твоя зірка на небі засяє ще яскравіше, з днем ​​народження тебе. Бажаю, щоб Бог тебе оберігав від недуг і нечистих помислів, щоб шлях твій був успішний і світлий, щоб у тебе завжди поєднувалася неземна краса, милість серця і щирість душі.

Вітаю від щирого серця з днем ​​народження. Бажаю в цей чудовий свято твоєї душі небесного сяйва радості і щастя в твоєму житті, бажаю, щоб ангел розправив свої крила, змахнув над тобою і спас тебе з життєвих печалей і тривог, бажаю повної умиротворення твоєї душі, достатку сил для твого тіла і безсумнівною внутрішньої гармонії.

Вітаю з радісним і світлим днем ​​- з днем, коли на небі запалилася твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина – це ти. З Днем народження. Нехай Бог благословляє і висвітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне щастя і добрим діянням. Нехай в твоєму домі будуть здравіє, благополуччя і лад.

Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються, нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.