Наші автори зробили велику добірку привітань з Благовіщенням , щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Вітаю з Благовіщенням! Дарую найщиріші побажання добра, радості, здоров’я, удачі, благополуччя і душевної краси! Бажаю тобі нескінченної чистоти в серці і вічного свята в житті! Нехай все, що хочеться, збувається, мрії здійснюються, натхнення окрилює!

Пресвята Богородиця спустилася на землю, щоб подарувати спокій і захист нужденним. Бажаю тобі в цей Святий день не знати сумнівів, смутку і горя. Нехай Богородиця захистить від бід і подарує твоєму дому вічне щастя, а твоєї душі порятунок.

Прославляємо до дивного свято Благовіщення Пресвятої Богородиці прекрасного архангела Гавриїла, який приніс Добру Новину і чисту, добру Діву Марію, яка стала матір’ю Христа Спасителя! Нехай ці славні і добрі святі бережуть вас, ваші будинки і сім’ї від негараздів і обдаровують вас щастям!

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди присутнє відчуття вічного свята! Нехай на серце буде світло і спокійно, а душу нехай завжди зігріває прекрасне ангельський спів! Божого благословення і допомоги у всіх справах!

Він всіх вчив прощати, не пам’ятаючи зла, і лише добром відповісти на худе. Безмірною любов’ю і вірою своєю світло небесне запалив в душах людей! Блага звістка про швидкий прихід Спасителя світ осяяла, вітаю вас з цим особливим днем, нехай любов в серці горить вогнем!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.