Вітаю з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Від щирого серця прийміть від мене привітання з самим світлим і добрим святом на землі. Нехай небесні ангели висвітлюють Вам шлях, оберігають від біди. Будьте щасливі і здорові!

Ми радісно зустрічаємо різдвяний день. Він насичений таємницями народження і світлої любові, якими наповнює і наші серця. Прийміть вдячно цей дар, а з ним разом і земні блага.

З новим роком! З Різдвом Христовим! Нехай люди стануть до тебе добрішим і лагідніше. Щоб все виходило і мрії ставали реальністю.

Радісного Різдва! Щастя в світі і сім’ї, благополуччя і достатку, всіх благ земних, бажаю тобі і твоїм рідним!

Я вітаю тебе з Різдвом Христовим і залишаю теплі побажання любові, гармонії, миру та щастя. Нехай в твоєму серці завжди живе надія, нехай буде життя повне чудес і доброти.

Найменші все ще вірять в казку і подібні речі, тому і поздоровлення для них повинні бути відповідними.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! Нехай, як колись Віфлеємська зірка осяяла небо і вказала вірний шлях волхвам, ваше життя осяє щира любов і поведе дорогами щастя і благополуччя. Сміливо йдіть за світлом цього великого почуття назустріч заповітним мріям.

У Різдво Христове прийнято бажати здоров’я міцного, грошенят побільше, печалі поменше. Нехай все складеться, як дні в календарі!

Мій милий хлопець, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю чудесного і доброго свята, який подарує тобі сили і віру, світлу надію і чисту любов. Нехай яскраві зірки на небі, хрускіт снігу під ногами, теплий вогник вдалині і дзвін дзвіночків віднесуть тебе в атмосферу радості і казки з дитинства.

З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров’я, щирих посмішок і душевного тепла.