Наші автори зробили велику добірку сучасних привітань з днем ангела Вероніки своїми словами, до сліз, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Вероніка, вітаю тебе з Днем ангела і бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай усі бажання виконуються, а віра в краще супроводжує тебе по життю. Нехай твій ангел-охоронець завжди буде з тобою поруч і оберігає тебе від всього поганого.

Вероніка! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

З днем ​​ангела ! Хочу побажаті, щоб на твоєму шляху Вероніка НЕ було перешкод і, щоб твоя доля була щедра на світлу удачу и щасливі події, щоб твоя діяльність приносила тобі задоволення и достаток, щоб твоє серце всегда було наповненне любов’ю й розумінням. І в цьом усьому тобі допомагає твій ангел-охоронець.

Сьогодні, в день твоїх іменин Вероніка, хочеться побажати тобі, щоб життя виправдало всі твої надії! Нехай твої дні будуть сповнені світлими миттєвостями, любов’ю і успіхами, а печаль і тривога не ступають на твій поріг! Від щирого серця вітаємо тебе зі святом!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Вероніка, добра, удачі!

Вітаю тебе Вероніка з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Вероніка, в день Ангела бажаю любові, натхнення, щастя світлого, здоров’я. І хай тебе завжди оберігає Боже!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Вероніка, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.