Наші автори зробили велику добірку самих красивих привітань з Пасхою своїми словами, до сліз, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

З прекрасним святом, з Воскресінням Христовим! Нехай буде радість на душі, на мові тільки приємні слова, в голові – світлі думки про майбутнє. Сприятливих перспектив, цікавих відкриттів, успішних знайомств і довгоочікуваних подій. Нехай всі ангели літають навколо, і захищають від неприємностей і розлук.

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї – хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня – полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і бажаю, щоб в твоєму житті було стільки світла щастя і любові, скільки його було в серці нашого Спасителя, щоб це свято подарував тобі надію і весняне тепло, радість і достаток.

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!

Вітаю зі світлим святом – Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях – ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Вітаємо з Великоднем вас! Нехай в день святого неділі торкнеться вас Господня благодать. Нехай в день Світлого Христового Воскресіння за столом збереться вся ваша велика родина, а стіл прикрасять великодні паски.

Христос Воскресе! А значить настав найважливіший християнське свято – Великдень! До нього і привітання. Нехай сьогодні доброта і Божа благодать доторкнуться до вас промінчиком весняного сонця. Душа хай не знає занепокоєння, все погане залишиться в минулому, а попереду чекає тільки успіх, благополуччя і достаток!

Ось і настав головна подія церковного календаря – Великдень. Нехай це весняне свято наповнить ваш будинок зарядом позитивних емоцій, запахом печених пасок, розписних яєць і почуттям непідробною віри. А молитви розкриють душі рідних і близьких для миру і спокою. Зустрічайте воскресіння Христа дарами природи, накривайте на стіл і відзначайте. Христос Воскрес!