Наші автори зробили велику добірку самих красивих привітань з Покровою своїми словами, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Сьогодні дивовижна подія для кожної віруючої людини – свято Покрови. Хочу побажати тобі добра і прихильності долі, можливості насолоджуватися кожним днем, незалежно від того, що буде відбуватися в подальшому. Береги, будь ласка, свою душу і вір тільки в краще, адже в цьому випадку ти обов’язково знайдеш гармонію, зрозумієш, в чому ж полягає справжнє щастя. Нехай в житті тобі обов’язково везе, незалежно від того, які завдання ти будеш ставити перед собою, на що бажаєш розраховувати. Бажаю тільки гарного настрою і глибокої віри в краще, удачі та успішного просування до реалізації побажань, заповітних мрій. Нехай в твоєму домі завжди будуть відчуватися тепло і затишок, а близькі люди зможуть надати гідну підтримку. Щасти тобі завжди, адже такий прекрасний чоловік, як ти, заслуговує такої милості від долі!

вітаюВас з цим Великим Святим святом, з Покровом! Нехай Божий покров завжди буде з Вами! Нехай Його рука покриває Вас від будь-якої печалі і смутку і дає захист, надію, віру і любов! Бажаю Вам Божих благословень і багатьох років щасливого життя в любові!

Вітаю всіх зі святим святом. Нехай світло життя, любові і добра завжди виходить з ваших сердець. Живіть завжди з вірою в Бога, в чудеса і ніколи не втрачайте надію на краще. Бажаю вам, щоб у святій Покров залишилися в минулому всі неприємності і біди, нехай попереду вас чекають тільки благополуччя і щастя. Зі святом!

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Вітаю Вас з цим чудовим Святим днем-святом Покрови! Бажаю Вам від щирого серця добра і святості, які притаманні нашій Пресвятої Богородиці!

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.