З Хрещенням Господнім, вітаю і бажаю всіх благ земних, надії, віри і любові. Нехай мир буде у вашому домі!

Вітаю вас з чудовим святом! Хрещення Господнє – це відмінний привід для того, щоб в черговий раз подякувати Богові за те, що він дав нам найбільший дар – життя! Нехай здоров’я і довголіття завжди будуть з нами поруч і йдуть рука об руку, нехай ваші рідні люди ніколи не хворіють і будуть щасливі!

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

Вітаю з Хрещенням і бажаю, щоб здоров’я завжди залишалося міцним, як зимові морози, а святая водиця змила тривоги, негаразди і розчарування. Нехай промінчик надії осяває життєвий шлях, все виходить, а мрії збуваються.

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

У день Хрещення Господнього я хочу побажати чистої любові в серці і чистої думки в голові, міцного здоров’я в тілі і вірною доброти в душі!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю наважитися зануритися в иордань і пізнати святе просвітлення! Миру, добра і любові вашій хаті!

Вітаємо вас з чистим Хрещенням! Бажаємо гармонії та спокою. Нехай думки будуть легкими, справи вирішуються позитивно, проблеми зникають самі собою, а ви живете і радієте кожному дню. І зберігайте в своєму серці тепло до всього навколишнього світу. А свята вода допоможе вам відновити духовний баланс і життєві сили!

У день Хрещення Господнього, в добрий і чистий свято від усієї душі вітаю і залишаю побажання гарного здоров’я і світлого блага. Нехай твоя сім’я живе в щасті та мирі, нехай твій характер буде міцним, як хрещенські морози, нехай твоє серце сьогодні назавжди позбавиться від усіх тривог і сумнівів.

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!