Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

З Хрещенням Господнім! Нехай цей свіжий, світлий день подарує вам оновлення душі і тіла! Нирніте глибше в ополонку і з божественною силою відштовхніться від дна свого життя, виринувши зовсім іншою людиною! Нехай небеса обдарують вас міцним здоров’ям і Божою милістю! Нехай ці дари принесуть вам з собою удачу, благополуччя, взаєморозуміння рідних і близьких!

Бажаю в свято Великого Хрещення реалізувати своє бажання вмитися святою водою і випробувати почуття благодаті і чистоти, воскресіння і святості. Нехай здоров’я стане міцним, а душа очиститься від тривог, образ і печалі. Бажаю, щоб незламна віра допомагала встановити спокій і впевненість у вирішенні будь-якого питання. Нехай віра в Бога міцніє з кожним днем, а серце наповнюється добротою і життєвими силами.

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

Скоро прийде в наші будинки священний християнське свято Хрещення Господнє. У це свято від усієї душі бажаємо вам світла, любові, миру і благополуччя! Нехай чудо божественної радості проллється в ваші серця і благословить ваші будинки, нехай в цей святковий день вас оточує веселощі, радість, турбота ваших рідних і друзів. Бажаємо вам вірити в добро і справедливість, нехай всі ваші мрії і надії втіляться в життя, а ангели охороняють вас і вашу сім’ю на всіх дорогах!

Салют! Сьогодні повинні тріщати Водохресні морози, але до мінусів нам ще далеко. Але це не страшно, адже відзначаємо велике свято – Хрещення Господа, з чим тебе сердечно вітаю! Бажаю духовної віри, світлих помислів і ніколи не втрачати оптимізму, нехай неминучі неприємності і напасті не зможуть похитнути тебе, скоріше, загартують і зроблять ще сильніше. Зі святом!

Бажаю, щоб у світле свято Хрещення і всі наступні місяці вас оточували люблячі і улюблені люди. Миру, добра, тепла в душі, міцного здоров’я, успіхів у всіх сферах життя. Нехай ваш будинок завжди буде наповнений радістю і сміхом, а мрії виконуються.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!