Нехай щира віра подарує душевне тепло, сімейне благополуччя, радість народження Христа і щастя від кожної хвилини життя. З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений добротою, щастям і взаєморозумінням. Щоб в будинку панувала сприятлива аура і все складалося добре.

Вітаємо вас з Новим роком! Від усієї нашої родини бажаємо вам затишку і домашнього тепла, ароматних запахів і радісних вечорів у колі сім’ї та друзів!

З Різдвом Христовим, бажаю тобі захоплюючій життя, приємних відкриттів і віри в краще!

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

У радісне Різдво Христове дозвольте привітати вас! Побажати миру і щастя в душі, благополуччя і взаєморозуміння в відносинах. Нехай в будинку вашому буде тепло, спокійно і радісно. Нехай близькі будуть поруч і обдаровують вас добрими посмішками.Життя хай буде багата на щасливі прекрасні події. Серце ваше нехай наповнюється любов’ю і добродушністю!

І знову Різдво Христове прийшло в наш будинок і в цей світлий, і святе свято хочеться всіх привітати, і побажати довгих років життя, міцного здоров’я, добра і світла. Щоб дружба і любов йшла попереду нашої планети, щоб на землі був мир, думки були позитивними, серце м’яким, а помисли чистими. Христос народжується славимо його!

З Різдвом! Нехай в це свято ви знайдете спокій, і станете по справжньому щасливою. Нехай сім’я ваша буде міцною і здоровою, стабільність і впевненість у завтрашньому дні не покидає стіни вашого сімейного вогнища.

З Різдвом Христовим, кум. Отже, бажаю забути все погане, налаштуватися тільки на радість і щастя. Дорогий кум, нехай в цей чудовий свято все хороше трапиться само собою, нехай серце викреслить з історії життя невдачі і пропише тобі рецепт любові. Вір, надійся і залишайся прекрасною людиною.

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати миру, а в ньому благодаті, світлої любові, а разом з нею надії і удачі. Нехай цей великий день подарує теплі посмішки близьких і приємний сімейний вечерю, нехай життя твоєвідтепер вважає тільки добрі, щасливі і радісні дні.