Нехай господь ніколи не залишає твій будинок, тебе і твоїх близьких. Бажаю щастя, міцної віри і чистих думок. З Хрещенням!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Нехай Господь не залишить тебе, навчить терпінню, співчуття і смирення. Обдарує світлою радістю і дозволить дізнатися, що є – справжнє щастя. З Хрещенням!

Зі святом Господнього Богоявлення. Нехай ангел не залишає і зберігає від усіх негараздів. Всіх благ вам земних і небесних.

Бажаю, щоб хрещенські морози освячували сни і мрії, а подих ангела прожене геть страхи і переживання! Нехай водохресна вода омолодило, оздоровив тіло, а дух сповнила вірою і чистими помислами!

Вітаю зі світлим Хрещення! Бажаю, щоб у вашому домі завжди жила любов, на столі був і хліб, і сіль, а в душі спокій, мир, віра і добро.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем у прозі

Привітаю з великим святом. Бажаю чистоти, добра і розуміння в помислах, життя і вчинках. Нехай Господь веде тебе за руку, направляє на щастя і допомагає в справах.

З Хрещенням Господнім вітаю і бажаю жити на планеті, де немає воєн, бруду і образ, а є сонце, добро і людське тепло!

Святою водою вмийтеся і змиєте все погане, що сталося за рік. Душею чистою і чистим тілом ступайте сміливо до високих вершин.

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

З Хрещенням Господнім я вас вітаю і бажаю всі свої вади приборкати, гнів змінити на добро, а водохресна вода нехай наповнить душу теплом і світлом!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

З Хрещенням Господнім, щасливого і радісного життя, пишноти і райдужних надій бажаю тобі від щирого серця!