Нехай Свята Діва приносить тільки радісні вісті! Нехай Бог допомагає в кожному доброму ділі! Кохайте і будьте коханими, щасливі і здорові. Нехай вас оточує доброта і краса. Не чекайте поганого і воно не станеться. Зі святом!

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

З Благовіщенням тебе! Сьогодні свято, а за ним прийдуть будні, тому не чекай благих вістей, склавши руки. Посвяткувати сьогодні від душі, завтра закочувати рукава і берись за роботу. Будь спритніше, швидше і повороткість, щоб хороші вести не пройшли мимо!

Сталося велике чудо з чудес сьогодні – Діва Марія дізналася, що саме вона стане матір’ю Спасителя, матір’ю Месії, матір’ю Ісуса Христа. Давай же разом прославляти її, і пробачити у неї захисту, ласки і Божої благодаті. Вітаю з Благовіщенням.

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітати з Благовіщенням до сліз

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці від щирого серця ми сьогоднівітаємо всю вашу сім’ю. В такий чудовий і дуже важливий день для всього православного світу нам так хочеться побажати вам тільки найкращого і світлого. Нехай віра в Господа і Богородицю буде жити в ваших серцях, не даючи там оселитися заздрості, злості і іншим темним думкам. Нехай у вашому домі завжди буде достаток, нехай здоров’я ніколи не покидає вас, а всі хвороби і інші неприємності обходять ваш поріг стороною. Дуже хочеться, щоб в двері стукали тільки гідні, чесні і справедливі люди, які принесуть разом з собою щось хороше і світле. Нехай та блага вість, яка була дана зверху Богородиці, стане і для вас новою сторінкою в житті, в минулому нехай залишається все погане, недомовки і неприємності. Наповнюйте свій кожен день оптимізмом і любов’ю до оточуючих.

Вітаю з Християнським святом – Благовіщенням! Нехай всім це свято принесе багато добра, радості і благих справ. Господь винагородить вас міцним здоров’ям і щасливими днями. Друк нехай піде, достаток прийде в кожну сім’ю.

Світлий і чистий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці нехай огорне ваш будинок теплом і благодаттю. Моліться сьогодні особливо щиро, Богоматір обов’язково почує вас і дарує здоров’я, достаток і благополуччя. Добра і щастя вам!