Наші автори зробили велику добірку зворушливих привітань з Пасхою українською, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Великдень нам подарувала надію! У цей день відбулося велике чудо – воскрес Христос і приніс на землю людям благу радість. Так будемо ж терпиміше, щире і добрішим по відношенню один до одного. Нехай Господь обов’язково благословить нас на добрі справи і вчинки! Зі святом!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і від душі бажаю відпустити всі біди і печалі, відкрити своє серце для радості і натхнення, протягнути руку допомоги близьким, залишити презирства і сумніви в стороні. Нехай Господь тебе за все простить і проллє світло благополуччя на твій життєвий шлях.

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

Христос Воскрес! Відкрий очі і відчуй, як світло проникає в тебе ці раннім недільним ранком. Запах ванільною випічки і палаючого воску розкривають серце, наповнює душу вірою. Нехай чиста пісня дзвонів прожене сумніву з кожного куточка вашого будинку, впускаючи святість свята Пасха. Добрі думки і починання, хай повернуться з дещицею. Наповни любов’ю вітання: «Воістину воскрес!»

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Залиш всі образи, прикрощі та неприязні в минулому. Час розпочато нове життя, і я бажаю, що б вона вийшла саме такою, якою ти її задумаєш. Нехай Господь привнесе в неї добро, щастя і любов, і нехай в ній не буде місця заздрості, злості, нерозуміння і ворожнечі. Миру і тепла твого дому!

Великдень, це самий великий і трепетний свято, коли на порозі стоїть прекрасна Весна і несе нам свої радості та надії. День, коли світиться радість в очах, і яскраве сонечко шле свої ласкаві промені на землю. Нехай у серці світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес.

Христос Воскрес! Нехай Великдень розжене всі хмари на твоєму небі, нехай з цього дня твоє серце співає, а душа радіє в променях щастя. Бажаю здоров’я, віри і любові, міцніше, ніж сталь, бажаю миру і життя, яскравіше, ніж веселка.

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і бажаю, щоб в твоєму житті було стільки світла щастя і любові, скільки його було в серці нашого Спасителя, щоб це свято подарував тобі надію і весняне тепло, радість і достаток.

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “