Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Господь здійснив сьогодні чудо з чудес – його Син, Ісус Христос воскрес. Давай його славити, давай прославляти, давай Його діяння вихваляти! Вітаю тебе з світлим святом Великодня, нехай Господь обдарує тебе всіма своїми благами. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Від щирого серця вітаю з Великим Великоднем! Нехай Боженька оберігає вашу сім’ю від будь-яких негараздів і простить провин. Бажаю терпіння, сердечної любові, взаєморозуміння в будинку і тільки щастя!

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Нехай господь Бог Вам дарує щастя і спокій на душі, людське на серце, добрі і чисті наміри, світлі думки! І щоб віра, надія і любов ніколи не покинула Вас!

Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам “грішним”, треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! “

Нехай цей святий день стане для тебе початком нового життя, в якій Боженька ніколи не відмовить тобі в допомоги та благодаті. Будь завжди здорова, молода і щаслива. З Великим Великоднем!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

З прекрасним святом Пасхи! Нехай буде радість на душі, на мові приємні слова, в голові – світлі думки про майбутнє. Сприятливих перспектив, цікавих відкриттів, успішних знайомств і довгоочікуваних подій. Нехай всі ангели літають навколо, і захищають від неприємностей і розлук.

Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще – в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

Я вітаю тебе з Великоднем! Бажаю тобі смачної паски, багато хороших гостей, багатого столу і всіляких розваг. Нехай Господь допомагає тобі, оберігає тебе і направляє тебе на єдиний правильний шлях. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!