Вітаю з радісним і світлим святом – Різдвом Христовим! Нехай в твоєму житті панує мир, спокій і добро! Нехай горе і нещастя обходять стороною твій будинок! Щастя, удачі і успіху всієї твоєї сім’ї, друзям і рідним!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Бажаємо, щоб святкування приходу в світ Спасителя згуртувало вашу сім’ю, помножив взаєморозуміння, щоб ніякі переживання зовнішнього світу не могли похитнути сімейний корабель.

Вітаю з Різдвом Христовим і всім серцем бажаю не знати тривог і бідності, вірити в любов і чудеса. Здоров’я твоєї сім’ї і щастя твоєму серцю.

Вітаємо із радісним святом Різдва! Бажаємо миру в родині, доброти в душі, достатку в домі, тепла в серці і любові до життя.

Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров’я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

З Новим роком і Різдвом, улюблений братик! Нехай зимовий вітер змін замете в будинок тільки хороше! Ти для мене як лицар, який завжди допоможе і підтримає, я бажаю тобі тільки щастя і міцного духу!

З Різдвом Христовим! Радійте всі, народився Христос. Нехай у вашому домі все буде вдосталь, сім’я завжди буде нагодована, обігріта і щаслива.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Бажаю, щоб ваш будинок був сповнений вірних друзів, стіл буде накритий безліччю страв, нехай гостинність і доброта були завжди вічними ангелами-охоронцями, які оберігають ваше сімейне вогнище! Нехай чаша любові буде повною і щастям наповнюється твоє серце! Нехай в цей чарівний і святковий вечір збуваються всі ваші бажання! Вірте, що ваше справжнє прекрасно, і нехай у вас завжди будуть сили зробити його таким, утримати своє щастя в теплих руках, у самого серця, і примножити його! Нехай у ваших серцях ніколи не вмирає віра, надія і любов, адже це основа хорошого майбутнього. Нехай ваше життя наповниться радістю, бажаними перемогами і хорошим настроєм! Вітаю вас зі доконаним чарами, яке ви створили самі! З Різдвом!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен день в твоєму житті траплялося чудо, щоб з ранку до вечора з тобою була твоя удача, віра і надія. Нехай в це світле свято світліше стануть твої думки і щасливіше життя.

У Різдво бажаю тобі процвітання, миру в домі, гармонії в родині, достатку і благополуччя. Нехай життя буде добра до тебе, нехай тебе чекає безліч яскравих, чудових подій. Бажаю, щоб на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новий день приносив тобі радість, щоб твоє майбутнє було щасливим.