Христос Воскресе! Бажаю кожному з вас допомоги Божої, радості духовної і благополуччя! Сердечно вітаю з цією невимовною радістю і торжеством любові Христа до світу, яку Господь дарував нам, «смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував». Бажаю миру, щастя, благополуччя, душевного спокою і божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близьким!

Світлий, наповнений духовністю і щирістю свято настав, і з ним я тебе сердечно вітаю. Паса – це не просто червоний день календаря, це можливість духовного очищення і просвітлення. Це початок нового життя, в якій буде трохи більше віри, ніж зазвичай. Тому, в цей особливий, божественний день, я бажаю тобі умиротворення, благ всіх небесних і земних, душевної рівноваги та спокою. Не забувай про Святих, і вони неодмінно допоможуть тобі.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Вітаю з паскою! Бажаю духовно стати багатшими, відкрити в це свято ворота до нового щастя, дозволити своєму серцю радіти життю і не забувати дякувати Всевишньому за благо кожного дня. Нехай твоя душа вільним птахомзлетить до небес своїх надій, нехай неодмінно з’явиться можливість здійснити свою добру заповітну мрію.

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

Вітаю з паскою! Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння, любов, порядок і завжди присутній турбота одне про одного! Вмійте слухати і ваші благання також будуть почуті!

Всім серцем возлюби Бога і як себе полюби ближнього. Бажаю бути всіма улюбленої, красивою, романтичною, ніжною і світлою. Вітаю тебе з Великоднем, серце моє!

Христос Воскрес! З добрим святом Пасхи. Нехай в життя твою постукає світле щастя, нехай для душі цей день відкриє врата радості. Бажаю всього доброго і хорошого, бажаю світлих думок і великодушних вчинків, бажаю істинної любові і Божого благословення на благополучну довге життя.