Охрестити малюка означає дати йому захист. Мама і тато – молодці, що зробили цей важливий крок. Вітаємо з тим, що відтепер ваша дитина буде під заступництвом святих сил! Нехай їх підтримка зробить малюка здоровим, міцним, витривалим! Нехай хресним вистачає сил і можливостей дбати про своє хрещеника!

Від душі вітаю з крестинами вашого чада. Бажаю, щоб православний шлях по життю вашої крихти був добрим, легким і щасливим. Миру вашій родині, взаєморозуміння і здоров’я. Нехай батьки і хресні завжди будуть вірним захистом від бід і негод для своєї дитини, нехай ангел-хранитель завжди веде ваше чадо до світла благополуччя.

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

Батьки, сьогодні ви хрестили свого сина. Хочу побажати здоров’я і сил дитині, адже йому потрібно рости і радувати вас. Нехай Господь простягне руку і гарантує максимальний захист від будь-яких негараздів. Хочу побажати вам щастя і удачі, міцної сім’ї, яка обов’язково порадує стійкістю до будь-яких зовнішніх чинників. Дорогі батьки, я сьогодні стала хрещеною мамою вашому синочку і, звичайно, докладу всіх зусиль для того, щоб справити позитивний вплив на нього, опинитися гідним прикладом. Нехай він буде відчувати нашу турботу і трепетне ставлення, адже такі сильні почуття, як щира сімейна любов, нічим замінити не вдасться. З крестинами сина я хочу вас привітати, вірячи в те, що життя ваше обов’язково складеться гідно. Будь ласка, будьте всі разом, незалежно від того, які круті віражі приготувала доля. Будьте щасливі по-справжньому.

Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної малятка. Не тільки перед Богом, але й перед батьками ми клянемося, що ніколи не скривдимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку і опору в нашій особі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко.Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай в твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і посмішок. Чи не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.