У свято Різдва Христового бажаю кожен день зустрічати з народженням нових ідей і надій. Нехай буде мир і щастя в житті, спокій і радість на душі.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День самий пам’ятний і незабутній, День появи «маленького дива» на світ Божий. Це чудо, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажане! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас зі доконаним чарами, яке Ви створили самі!

Нехай всеосяжний світло різдвяної зірки стане вашим компасом на шляху щасливого майбутнього! Бажаю, щоб святкова атмосфера ніколи не закінчилася! Нехай серце не перестає радіти навіть тоді, коли заспокоїться мерехтіння гірлянд і вщухне приємний шум салютів! Нехай потоки любові і щастя завжди омивають берега вашому житті! З Різдвом!

Насамперед я хочу привітати з Різдвом свою улюблену матусю. Моя дорога, я тобі бажаю і далі продовжувати домагатися всіх цілей і намічених планів. Я хочу, щоб ти була щаслива, здорова і кохана. Сьогодні ти влаштувала таке свято, який зазвичай ми влаштовували, коли я була маленька. Мені дуже не вистачало цієї атмосфери, і ти зробила для нас для всіх такий сюрприз. Мамочка моя, дякую тобі за те, що ти так згуртувала нас усіх. Ти збираєш всіх ан кожне свято, тому що ми дуже рідко бачимося. Сподіваюся, що так буде і далі. Я тебе дуже люблю, мамуля! Обіцяю, що буду приїжджати часто, розповідати тобі знову неймовірні історії з мого життя, тому що ти так тому сумуєш. З Різдвом тебе, найкраща мама в світі!

Щасливого, чарівного, незабутнього Різдва. Нехай цей сімейне свято буде радісним і прекрасним!

Вітаю з Різдвом Христовим, з новим знаком чистої любові і душевного тепла. Щиро хочу побажати, щоб поруч завжди були улюблені і дорогі серцю люди, щоб життя позбавила від гірких хвилин самотності і туги, щоб це світле свято подарував віру в справжнє диво і добро, щоб в житті було багато веселих свят і красивих історій!

Дорога хрещена, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу веселого дзвону дзвіночків і теплих побажань, щирих посмішок і близьких людей за столом, атмосфери щастя в домі і таємничого чарівництва, щедрих подарунків і великих надій серця.

Привітання з Різдвом у прозі

Привітати з Різдвом у прозі