Коли сам архангел Гавриїл спустився з висоти небес, і Діва Марія отримала від нього благу звістку, весь світ наповнився добром. І я вітаю тебе з цим священним днем. Нехай радість, щастя, любов і віра наповнять небесним світлом сьогодні твій будинок.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Благовіщення – унікальне свято для всіх нас, дорогі брати і сестри. Потрібно відзначити його гідно, впускаючи світло в душу, відкриваючи серця один одному, позбавляючись від страхів і сумнівів. Бажаю успіху в житті, удачі і впевненості у все найкраще і гідне. Багатогранність щастя нехай дивує кожну хвилину вашого життя. Удачу збережи в серці і наяву, очисти думки від усіляких печалей. Господь нехай допомагає у всіх починаннях, надаючи впевненості в гідному розвороті справ. Прагнення до істинних цінностей, які можуть проявлятися і в нашому світі живих людей, не дивлячись на біль, перешкоди. Бажаю, щоб ніколи прикрощі та труднощі не приходилив ваш дім! Саме таке життя, світла і з упевненістю в краще, подарує спокій душі, перевищить її над мирською суєтою. З Благовіщенням, найкращим святом всіх віруючих людей!

Вітаю з Благовіщенням! В цей великий день хочеться побажати смирення, доброти, щоб все, що приходить в Ваше життя приносило тільки світло і радість, нехай в душі і сім’ї завжди буде мир і спокій, здоров’я і довголіття!

Надії в ваші серця. Віри в ваші душі. Бажаю пройти всі життєві дороги з честю. Хай не буде занадто гіркою чаша вашої долі. Бажаю не забувати про існування допомоги Божої в позбавленні від бід та смутку. Вірте, творіть добро, даруйте тепло рідним і радість близьким. З доброю новиною !!!

З Благовіщенням вітаю! Бажаю отримувати завжди тільки благими звістками, не знати горя і зради, розчарувань і смутку. Хай щастя присутній щодня і ніщо не зможе затьмарити його. А ще бажаю міцного здоров’я, адже це найголовніше, що є в нашому житті.