Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Зі святом – дійсно прекрасним, по-справжньому чудовим, неймовірно добрим, світлим! З Різдвом! Спокою душевного, гармонії, взаєморозуміння всієї сім’ї!

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати міцного здоров’я, вічного блага, світлої надії, щирої любові, справжнього щастя, вірною удачі, безсумнівного успіху, красивої мрії, згасає віри і бравих сил. Нехай твій ангел завжди веде тебе по великій і рівній дорозі!

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай мир і благополуччя назавжди оселяться в твоєму серці!

Різдво Христове близько! Бажаю в цей час загадати найзаповітніше, найважливіше, і воно обов’язково збудеться. А Христова сила в цьому допоможе!

Вітаємо з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб у кожного в душі був мир і спокій, радість і тепло! Нехай буде багато добрих і бажаних подій, які зроблять ваше життя краще! Любові, уваги, тільки хороших новин і прекрасного святкового часу!

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!

З Різдвом Христовим! Радійте всі, народився Христос. Нехай у вашому домі все буде вдосталь, сім’я завжди буде нагодована, обігріта і щаслива.

Нехай найдобріший свято Різдва буде для вас самим приємним. І нехай сам Господь подарує вам смиренність і силу духу. І нехай божественна благодать увійде в кожен будинок. І Різдвяна казка нехай подарує вам хвилини радості. З Різдвом вас.

Нехай в твоїх прекрасних очах завжди горить вогник добра і любові. Нехай цей вогник, як полум’я різдвяної свічки, зігріває серця твоїх близьких. Бажаю, щоб навколо тебе завжди було добро і розуміння, повагу і щирість, благополуччя і щастя. Нехай всі Анголи допомагають тобі в твоїх добрих справах і оберігають від невірних вчинків. З Різдвом!