З Різдвом Христовим! Будьте здорові, сильні і щасливі в цей знаменний день, коли в Віфлєємських яслах народився Ісус і відлік нового часу ознаменував світ в сяйві Різдвяної звізди! Нехай вона осяє ваш будинок царственим світлом рятівної благодаті!

В цей божественний день, який осяяв небосхил новою зіркою, який подарував світу немовляти Спасителя, вітаю тебе, мила, з Різдвом Христовим! Нехай твоя добра, широка душа наповниться благодаттю Божою! Бажаю тобі в цей день виконання найсвітліших твоїх бажань! Нехай твоє щастя і любов примножуються, здоров’я і краса розквітають з кожним днем!

Вітаю вас з Новим роком! Нехай сила цього свята допоможе придбати те, чого не вистачає, знайти те, що загубилося, і відкинути те, що не потрібно. Бажаю сімейного благополуччя, успіхів у роботі та в особистому житті і, звичайно, щоб на душі був спокій і блаженство. З Різдвом!

Що може бути прекрасніше в свято Різдва, ніж зібратися дружною компанією разом з близькими, дорогими людьми? В цей прекрасний день я хочу побажати моєму улюбленому і єдиному, моєму чоловікові, завжди тримати при собі немов вірного пса, удачу і радіти кожному дню, посміхатися і дарувати свою любов рідним!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю благодаті в житті,найщирішої любові, справжнісінького жіночого щастя, найбільш трепетних надій, найсвітліших помислів, найдобріших історій в житті. Нехай твій ангел-охоронець ніколи тебе не покидає, нехай твоє життя йде низкою прекрасних днів.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

Вітаю з Різдвом і бажаю тобі веселого і доброго свята, братик! Нехай світлою радістю наповниться твоя душа, нехай чарівним і щирим буде кожну мить твого життя, нехай твоя віра і сила ніколи не згаснуть, нехай на твоєму шляху простягається щастя.

З Різдвом Христовим! Бажаю ніколи не відчувати образ і самотності, бажаю здобути більшу надію і віру в чудеса. Всіх добрих благ і міцного здоров’я.

Бажаю, щоб у кожній православній родині з приходом сонця зародилися віра, надія і любов. Нехай Боже світло, тепло і благодать освітять кожну родину і кожну людину, нехай чудеса і чари перетворять ваше життя, даруючи мир і удачу. Бажаю, щоб різдвяне щастя знайшла кожна частинка вашого серця, щоб душевний спокій панував постійно.