Наші автори зробили велику добірку щирих привітань з Пасхою простими словами, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Нехай найчистіше світло Христового Воскресіння наповнить твою душу, серце, тіло і розум. Нехай небесна благодать, чиста і непорочна, увійде сьогодні в твоє життя і освітить її, назавжди прогнавши печалі, смутку і скверну. Зі святом!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Бажаю, щоб незламна Віра давала сили, справжня Любов наповнювала гармонією і добродушністю, а райдужна Надія завжди осявала твій життєвий шлях. Миру тобі і щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Зустрічайте Великдень! Проведіть це свято весело і незабутньо, в колі рідних і близьких людей. Нехай радіє душа, а життя завжди прикрашають нотки добра, позитиву і благополуччя!

В цей великий православне свято дозвольте побажати вам чистих і щирих емоцій, які роблять людей і світ яскравішим, красивішим, радісніше. Посміхайтеся, йдіть назустріч новому, вірте і прощайте, любите і дозвольте іншим любити вас. Зі святом!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

У цей святий весняний день приймайте мої поздоровлення. Свято релігійний, але в той же час світський, тому що сьогодні все незмінно слідують традиціям: фарбують яйця, випікають паски і збираються разом, щоб смачно поїсти і міцно випити. Розговляються все – віруючі і невіруючі, хто постив і хто не постив. Бог нам всім суддя. У будь-якому випадку Великдень – це чудовий привід зібратися в колі сім’ї та друзів за святковим столом, щоб спілкуватися, веселитися, співати і танцювати. Нехай в цьому будинку частіше чується сміх, грає музика і веселяться дорослі і діти. Христос Воскрес!

Поздоровляю з Пасхою, нехай в велике християнське свято на душі буде радісно і світло, нехай це чудесне воскресіння принесе в будинок спокій і віру, нехай життя буде сповнена добрими чудесами і добрими зустрічами. Бажаю удачі, хороших людей поруч і здоров’я!

Нехай Господь оберігає тебе від бід, а спокій і радість ніколи не покидають твій будинок. Миру і благодаті тобі і твоїм близьким в день світлого Христового Воскресіння! Міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, взаєморозуміння і любові!

Христос Воскрес! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і цілу триразово. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.