Нехай Різдвяний мороз заколи вас від бід, подарує сили винести всі життєві випробування і навчить смирення, любові і співчуття. З Різдвом!

Бажаю, щоб бутерброди з ікрою були на столі не тільки в Новий рік і Різдво, щоб не підводило здоров’я і гаманець не був порожнім! Нехай прийдешній рік принесе успіх, побільше клёвого і нового. А якщо раптом трапиться спіткнутися, то залишайся на ногах.

В цей чудовий день я хочу привітати тебе з Різдвом Христовим і побажати, щоб в твоєму житті завжди було місце чуду і вірі в диво. Нехай виконуються навіть найсміливіші бажання, нехай удача супроводжує всім твоїм справах, і нехай твоя голова часом паморочиться від успіху. Живи повним життям і кожен свій день починай з посмішки!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І сьогодні, в цей святий вечір, ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай кожен новий день, кожен новий годину приносить тільки задоволення і задоволення, благополуччя, а в вашій душі завжди буде спокій і рівновагу. Нехай Христос вас оберігає від усіх життєвих негараздів і дарує вам радість. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди лунав щасливий сміх, сльози були тільки від радості, і щоб доброта не покидала ніколи ваших сердець. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою і думати завжди тільки про хороше, і тоді все погане відступить сама собою. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні, вірні подруги і друзі!

Нехай умиротворення, яке дарує чудове свято Різдва зберігається в Вашій душі якомога довше. Дорожите їм і бережіть, як коштовність.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

У Різдво нехай чується сміх і блищать сльози радості, немов сніг на стеклах. Нехай дива творяться, а мрії збуваються.

Мила мама, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб небеса днем ​​дарували ясне світло і добру надію, а вечорами освітлювали зірками твій шлях і добрі мрії. Бажаю тобі, люба, різдвяних приємних зустрічей, чарівної казки і чудесних моментів щастя.