Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Трійця – одне з великих православних свят. Нехай же цей день буде сповнений щастя, радості і смиренності. Як єдині три божественних початку, так нехай будуть єдині у вашому житті віра, мудрість і добро. Забудьте про зневірі, даруйте близьким турботу і увагу, дякуйте Богові за кожен прожитий день, і тоді ваше життя наповниться світлом. Зі святом!

Свято Трійці ще називають “зеленим”. Я бажаю тобі побільше зеленого кольору в житті. Нехай на перехрестях долі горить зелений колір, в кишені водиться зелена валюта, а для великих починань відкривається зелена вулиця. Зі святом Святої Трійці!

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

Всіх православних вітаю із святим святом Трійці! Побажати хочу жити в мирі з усіма і не грішити, бути чуйними до чужої біди і вміти співчувати, любити все, що оточує і цінувати свободу.

У свято Трійці я від душі побажати хочу, щоб в будинок увійшов яскраве світло блага і щастя, щоб душу зігрівали промені добра і радості, щоб серце зберігало чисту і вірну любов, щоб на шляху горів вогник надії і віри.

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

З Трійцею! Нехай з вами будуть сьогодні самі рідні та близькі люди, Божа благодать і світла радість. Бажаю вам відчувати умиротворення і любов у своєму серці, відчувати почуття подяки до Бога і до своєї сім’ї за всі блага, якими вони вас обдаровують! Нехай світло вашої душі відкриє шлях до нових успіхів!