Вітаю з паскою! Нехай яскраві щоденні усмішки, непідробна душевна теплота і незвичайна ніжність прилетять до тебе, подібно першим весняним ластівкам, принісши на своїх крилах невичерпне благоденство, нескінченне натхнення і затишне щастя!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітання з Великоднем у прозі

Вітаю зі святом Пасхи і від чистого серця бажаю, щоб твоя душа розцвіла новими надіями, щоб твоє життя заграла новими фарбами, щоб твоя любов знайшла відгук в серцях дорогих людей. Бажаю божої благодаті, здоров’я, миру і добра!

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!

Христос Воскресе! У мене для тебе припасені самі променисті побажання! Благополуччя і доброї волі долі, відмінного здоров’я, духовного та матеріального багатства бажаю!

Вітаю з довгоочікуваним радісним днем, світлим святом – Христової Великоднем! Бажаю розговітися смачним бадьорить кагором і ароматним паскою, перемогти всіх в битві крашанками. Веселіться і насолоджуйтеся, нехай сьогоднішній настрій збережеться надовго!

У свято Святої Пасхи бажаю тобі терпіння і сил, довгого і щасливого життя, нехай сили тобі дасть Господь для турботи про близьких своїх і рідних, нехай відводить біду від вашого будинку і нехай сім’я твоя буде міцніше граніту. Нехай дружба буде справжньою, а любов – щирою. Бажаю тобі міцного здоров’я і багатого духовного внутрішнього світу!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Радості, любові, веселощів, божого благословення. Бажаю після суворого посту не об’їстися пасками, щоб талія не пропала, не перестаратися з кагором, щоб світла радість не перейшла в нестримні веселощі, і бережіть губи – щоб не розпухли від троєкратних поцілунків. Але, якщо все ж, кагору узливання нададуть, раптом, на вас вплив, і захочеться кого-небудь побити, то бийте тільки яйця, і тоді свято буде дійсно світлим і радісним.

Христос до дна випив чашу страждань за гріхи світу. Він підноситься над Єрусалимом, він підноситься над світом, він підноситься над Смертю. Це наповнює наші серця ні з чим незрівнянну радістю, бо Христос воскрес і відтепер ми врятовані. За світле свято Великодня!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!