Вітаємо з Новим роком! Нехай Вам завжди зірки світять яскраво, нехай Ангел допомагає і спрямовує в дорозі. Нехай в житті оточує доброта і щастя. І щоб в житті чудеса траплялися, а головні мрії – здійснювалися!

Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

З різдвом Христовим, дорогі тітка. Бажаю, щоб в життя твою постукало щастя і благополуччя, щоб душа злетіла вгору до зірок, а серце відкрилося для чистої любові. Нехай це Різдво подарує тобі добру казку і чудо, радісні зустрічі і усмішки дорогих людей.

Вітаю з Різдвом Христовим, з новим знаком чистої любові і душевного тепла. Щиро хочу побажати, щоб поруч завжди були улюблені і дорогі серцю люди, щоб життя позбавила від гірких хвилин самотності і туги, щоб це світле свято подарував віру в справжнє диво і добро, щоб в житті було багато веселих свят і красивих історій!

Ми радісно зустрічаємо різдвяний день. Він насичений таємницями народження і світлої любові, якими наповнює і наші серця. Прийміть вдячно цей дар, а з ним разом і земні блага.

Вітаю з Різдвом Христовим і від щирого серця хочу побажати міцного здоров’я, вічного блага, світлої надії, щирої любові, справжнього щастя, вірною удачі, безсумнівного успіху, красивої мрії, згасає віри і бравих сил. Нехай твій ангел завжди веде тебе по великій і рівній дорозі!

З Різдвом Христовим всіх вітаю і бажаю щедрого відносини, щирого погляду на світ і чуйності у всьому!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Вітаю тебе з Різдвом, моя дорога і улюблена бабуся. Нехай смачним і добрим буде святковий обід, нехай зберуться за столом улюблені й дорогі люди, нехай це свято будинок наповнить щастям і світлом, благом і достатком. Шлях ангели для нас співають на небесах, нехай твоє життя буде повне здоров’я і уваги.

Різдвяні привітання у прозі

Привітати на Різдво до сліз

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

Настав саме довгоочікуване свято року – Різдво! І сьогодні, в цей святий вечір, ми хочемо привітати вашу сім’ю з цим святим днем! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай кожен новий день, кожен новий годину приносить тільки задоволення і задоволення, благополуччя, а в вашій душі завжди буде спокій і рівновагу. Нехай Христос вас оберігає від усіх життєвих негараздів і дарує вам радість. Бажаємо, щоб у вашому домі завжди лунав щасливий сміх, сльози були тільки від радості, і щоб доброта не покидала ніколи ваших сердець. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою і думати завжди тільки про хороше, і тоді все погане відступить сама собою. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні, вірні подруги і друзі!