Нехай за вікном мороз і завірюха, але в будинку тепло і радісно, ​​весело виблискують вогникина ялинці, і кожна сім’я відзначає Різдво. Будьте щасливі в колі рідних, в оточенні люблячих сердець і улюблених осіб. І нехай милість Господня буде з вами.

Народження Христа – велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

Різдво нечутно ступає по глибокому снігу. Все навколо сяє вогниками і навіть природа завмерла в очікуванні дива. Хочу побажати Вам в цю казкову ніч умиротворення, щастя і благополуччя. І нехай всі Ваші мрії збуваються в новому 2021 році, якими б чарівними і нереальними вони не здавалися.

Нехай Господь береже і береже тебе. Нехай легкої ходою приходять перемоги і відкриття. Бажаю миру і тепла. З Різдвом Христовим!

Саме привітання з Різдвом Христовим своїми словами наповнені тими почуттями і думами, які переповнюють вас зсередини.

Сердечно вітаю вас з Новим роком! Нехай Різдвяна ніч і християнська віра принесуть довгоочікувану радість. Найголовніше для кожної людини, щоб були всі рідні люди здорові і щасливі, і не відбувалися ніякі негативні події в житті. Цього вам і побажаю. Щасливого Різдва!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Дорогий дідусю, нехай Різдво Христове подарує тобі багато світлих миттєвостей, мир і спокій в душі, щирі посмішки, радість і благословення з небес! Будь щасливий, що не болів і пам’ятай, що я тебе дуже люблю!

Привітати з Різдвом

Привітати з Різдвом своїми словами

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю, щоб всі добрі справи запам’ятовувалися, посмішки радували серце, душі каялися, а гріхи прощалися!

Дорога моя дівчинка, моя улюблена хрещениця! Я бажаю тобі перейнятися світлим духом Різдва і відкрити своє серце для самих справжніх чудес. Нехай в твоєму житті будуть тільки добрі люди, щасливі події і великий успіх. Нехай Господь щогодини оберігає тебе від поганого. Миру, співчуття, розуміння і любові тобі, моя дівчинка. З Різдвом!

Нехай Різдво Христове подарує тобі багато добра, щастя, натхнення і щирих посмішок! Бажаю, щоб віра у все найкраще завжди жила в твоєму серці! Нехай Господь пошле тобі море любові, сталеве здоров’я і мир у душі!