У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Нехай світле свято Великодня принесе світанок щастя і подарує силу віри. Христос Воскрес, і став світ добрішим, так нехай і сьогодні серце береже любов, а душа таїть світлу надію. Бажаю всіх благ і достатку сім’ї, здоров’я і лада в твоєму домі.

Христос Воскрес! Сьогодні найбільш радісне свято, щорічно нагадує нам, що прихід весни і торжество добра неминучі! Нехай же нудьгу у вашій душі завжди змінює сонячний настрій, а в житті переважають вчинки, якими можна пишатися.

Вітаю вас з приголомшливим православним святом! Нехай сьогодні з самого ранку будинок наповнять ароматні запахи пасок і булочок, на столі буде багато різнокольорових яєць, а душа тремтить від хвилюючого передчуття чогось доброго і світлого. Нехай в вашому гостинному домі завжди збираються рідні та улюблені люди, відзначають свята, спілкуються і веселяться. Нехай ваш рідний дім ніколи не гасне і зігріває всіх, хто потребує теплом і любов’ю!

Вітаю з великим святом Пасхи. Нехай зрадіє весь світ і відпустить смуток душевну кожна людина, нехай цей день подарує тобі чистий аркуш життя, на якому тобою буде написана нова і красива історія. Бажаю міцного здоров’я твоєї сім’ї і вічної благодаті твого дому. Нехай Господь буде з тобою, нехай розум і серце прагнуть завжди до добрих діянь.

Христос Воскрес! Він воскрес для всього людства. Бажаю, щоб в цей світлий добре свято у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить всю вашу життя, щоб із вами в усьому і допоможе жити. Будьте щасливі!

Зі святом святої Пасхи я вас всіх від душі вітаю! Нехай день, коли небесний владика воскрес, стане для нас усіх чудотворних і доброчесним. Бажаю всім здоров’я, сил, добра, миру і спокою!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!