Вітаю з чудовим Благовіщенням! Від душі бажаю ніжних і щирих почуттів любові і доброти. Нехай всі справи вдаються, а починання приводять до успіху. Ніколи не падай духом і прагни до досконалості. Живи чесно і не осуджує інших. І нехай твоє життя заповнять радість і щастя!

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці, дорогі мої, мені дуже хочеться побажати кожному з вас гармонії в душі і серці, нехай ваші думки будуть ясними, і ви точно будете знати, чого хочете від життя. Зберігайте обов’язково в своєму серці щиру віру в те, що Богородиця і Господь завжди зможуть почути вашу щиру молитву і відповісти на неї. Нехай ваші серця позбутися від злості, заздрості і всього іншого, що може затьмарювати ваше життя, натомість наповніть себе найсвітлішими думками, добром і вірою в те, що все обов’язково буде добре. Богородиця отримала свого благословенного дитини, якого весь світ знає, як Ісуса Христа і кожна людина теж може отримати те, до чого прагне всім серцем, просто обов’язково слід в це вірити. Нехай поруч з вами буде Господь, Богородиця і їх благословення. Зі святом, рідні, будьте щасливі.

Нехай в цей світлий день Ваше серце наповниться ще більшою любов’ю, а Свята Діва Марія вкриє від усіх негараздів. Нехай до Вашої оселі приходять тільки благими звістками, тільки добро і теплота. Бажаю, щоб Ваша душа завжди була наповнена добротою, а серце раділо від щастя і любові. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці!

Нехай в цей славний день Бог благословить вас на щасливе життя, нові починання і трудові подвиги. Нехай ваше тіло наповниться нескінченною енергією і життєвою силою. Нехай ваші думки течуть спокійно і рівно. Нехай вас оточують тільки добрі і чесні люди, з якими вам комфортно і приємно.

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Надії в ваші серця. Віри в ваші душі. Бажаю пройти всі життєві дороги з честю. Хай не буде занадто гіркою чаша вашої долі. Бажаю не забувати про існування допомоги Божої в позбавленні від бід та смутку. Вірте, творіть добро, даруйте тепло рідним і радість близьким. З доброю новиною !!!

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.