Мамочка, вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе, оберігав і допомагав у всіх твоїх починаннях і витівках! Нехай мрії здійснюються і в житті чекають найнеймовірніші чудеса! Залишайся такою ж красиво і частіше посміхайся!

З цього дня змінилася земне життя кожного з живучих тоді і живуть тепер. Так давайте приносити цю чистоту і непорочність в наше життя кожен з прожитих днів. Вітаю віруючих з православним святом і бажаю непорушного присутності надії в краще в душах і серцях, всіх людей без винятку.

Я хочу привітати тебе з великим православним святом – з Благовіщенням. Нехай благодать Діви Марії і Господа завжди допомагає тобі, зберігає тебе від злого, від бід і нещасть, від усього поганого і обдарує тебе своєю любов’ю, добротою і небесним теплом.

Вітаю з прекрасним Днем Благовіщення! Нехай настрій буде чудовим і ніщо не зможе його зіпсувати. Поруч завжди хай будуть рідні люди, готові надати допомогу і підтримку. На роботі нехай поважають і цінують. А доля періодично підносить приємні і дивні сюрпризи!

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Благовіщення – світле свято на порозі Пасхи. Тобі, твоїм рідним і близьким у цей прекрасний день бажаю головного: віри, любові і надії.

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

У священний таке свято нехай на небі спалахне зірка, яка буде тебе берегти і висвітлювати тобі шлях, щоб біди і невдачі ніколи тебе не спіткали. Вір в безмежне щастя і свої сили.

Благословенна Божа Матір багато століть назад отримала таку довгоочікувану і благу звістку про те, що Господь відповів на її молитви і тепер в її утробі зростає дитина, якій судилося стати Спасителем для свого народу і всіх православних людей в світі. З тих пір щороку приходить добрий і світлий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з цим мені хочеться привітати вас сьогодні. Нехай Господня благодать і захист Богородиці завжди буде разом з вашим будинком і рідними, нехай ті проблеми, які періодично з’являється на порозі, будуть всього лише дрібними і прикрими непорозуміннями. Нехай Богородиця допомагає у всіх ваших починаннях і справах, нехай захищає в дорозі і захищає від хвороб. Нехай ваше серце буде сповнене світлом і добром, а справжня віра завжди живе в будинку і в кожному з вас. Нехай свято принесе тільки радість, тепло і добро.