Мої вірні друзі, я вітаю вас з крестинами сина, який обов’язково виростить гідним чоловіком. Я хочу побажати вам успішно виховати свою дитину і вкласти в нього тільки найкращі якості характеру, відвагу і силу, віру і оптимізм. Нехай ваш син обов’язково виявиться переможцем в житті, чому йому посприяє розвинена цілеспрямованість, розуміння, в якому напрямку насправді потрібно просуватися. Бажаю, щоб Господь зумів подарувати безмежне терпіння і готовність стійко рухатися до поставленої мети, незважаючи ні на що. Бажаю, щоб у вашого сила вистачало бажання і сил для активного розвитку в обраному напрямку, здобутті щастя і вдосконалення світу. Бажаю дивовижною удачі, яка обов’язково повинна мати пряме відношення до будь-якій сфері життя. З днем ​​хрестин сина, майбутнього богатиря!

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з крестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє тебе на добрі справи, нехай твій ангел тебе вберігає від всіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

В день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своєму малюкові тільки найкраще, а він зможе виявляти безмежну повагу, адже це і є основою воістину щасливої ​​родини. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб в ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виростить гідною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитинці потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри в світле майбутнє, адже без цього неможливо нічого уявити, заснувати. Щастя, батьки і синочок.

Милий наш янголятко, сама славна і улюблена наша дівчинка! У цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе по життю. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай в твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Вітаю з цим особливим днем, одним з найважливіших подій у житті! Нехай хрестини принесуть боже благословення, мир і спокій! Бажаю міцного здоров’я, чесної і щасливого життя!