Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Настав Медовий Спас, воістину гідне свято, який потрібно неодмінно відзначити поруч зі своїми близькими людьми, відзначаючи справжнє єднання всієї родини. Хочеться побажати тільки виконання найпотаємніших побажань і впевненості в тому, що все обов’язково здійсниться. Нехай доля подарує тільки яскраві емоції, які дозволять зрозуміти, наскільки все пофарбовано в світлі фарби. Приймай щирі вітання з Медовим Спасом, адже вони повинні здійснитися в реальності. Будь ласка, вір в те, що доля розкриє тільки найкращі грані, подарує шанс для того, щоб успішно здійснити будь-які мрії, досягти поставленої мети, відкрити нові перспективи. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш світлою і солодкого життя, тому, будь ласка, вір в те, що життя подарує гідні можливості для просування вперед, незважаючи на певні перешкоди. Господь тебе все зберігає від зайвих потрясінь.

Прийміть від щирого серця поздоровлення з Медовим Спасом! Нехай ваше життя буде солодка і приємна, як ароматний мед. Ніколи не сумуйте і ні про що не шкодуйте. Завжди будьте збережені Пресвятою Богородицею і свято шануйте нашу православну російську церкву.

У повітрі витає солодкий аромат макових булочок і свіжого зібраного меду. Дивне спів птахів перегукується з піснями парафіяльного хору. Дзвони радісно повідомляють про наступив Медовому Спасе! Зі святом, дорогі! Солодких вам, як мед, життєвих миттєвостей, чистих, як джерельна вода, помислів і працьовитість маленьких бджілок!

В медовий Спас нехай оточують люблячі люди, настане період гармонії і солодкої рікою ллється мед! Зі святом!

З Медовим Спасом. Нехай безмежної буде щедрість твоєї душі і безперешкодним щастя твого серця! Бажаю солодкої, як мед, любові і радості в житті.

Сьогодні ми відзначаємо Медовий спас, солодкий і щире свято, який повинен бути основою твого щастя. Рідний мій чоловік, ти можеш стати найщасливішою і повірити в те, що життя неодмінно порадує численними сприятливими змінами, дозволить посміхатися завжди і бути впевненим в тому, що кожен шанс долі сприятиме створенню основи для подальшого просуваннявперед. Бажаю тобі впевненості в прекрасне майбутнє і можливості для просування в правильному напрямку, захисту Господа. Нехай у тебе все завжди буде складатися так, як задумано, ніколи не буде будь-яких сумнівів. Знаю, ти обов’язково знайдеш справжнє щастя для себе, зможеш зробити крок в правильному напрямку. Приймай щирі вітання з Медовим Спасом, особливим релігійним святом! Щасти тобі завжди!