Бажаю, щоб бутерброди з ікрою були на столі не тільки в Новий рік і Різдво, щоб не підводило здоров’я і гаманець не був порожнім! Нехай прийдешній рік принесе успіх, побільше клёвого і нового. А якщо раптом трапиться спіткнутися, то залишайся на ногах.

У сучасному світі дуже цінно йти рука об руку з людиною, близькою тобі по духу. Я дуже радий, дорогий друже, що ти завжди поруч, що з тобою ми можемо втілювати в життя мільйони божевільних ідей. І, незважаючи на те, що я радий новому, минулий рік проводжаю з легким смутком. Спогади про нього найтепліші: ми багато з тобою встигли. З Різдвом і Новим роком! Спасибі, що ти є в моєму житті.

З Новим роком, з Різдвом! Нехай приходить радість в будинок. Нехай збуваються мрії, В Боже чудо вірте ви. Не хворійте, вік живіть, Своїм життям дорожите. Будинки часто не сваріться, С близькими не розлучайтеся. У Новий рік і Різдво Вірте, люди, в диво. Щастя хай прийде в будинку. Зі святами вас, друзі.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю доброго початку року і світлих обріїв в життя, бажаю, щоб старі мости яскраво горіли за спиною і висвітлювали шлях-дорогу до щастя і успіху. Бажаю благодаті і чуда, любові і удач.

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

Вітаю! Нехай Різдво Христове і Новий рік пройдуть в колі найближчих людей, які обдарують посмішками, добрими словами і обіймуть в потрібний час. Нехай свята подарують затишок і гармонію.

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Нехай світлим і святковим буде настрій, нехай буде щастя і радість в будинку, нехай щастить на життєвому шляху, нехай в душі живе світла надія, а в серці щира і чиста любов.

Е то нехитре привітання з Різдвом і Новим роком сприймайте як добре заклинання, яке несе в собі магічний сенс. Тому як напередодні цих свят все люди починають, немов діти вірити в чудеса і казкове диво. І сьогодні, бажаючи один одному щастя, ми вкладаємо в ці слова щось більше, дивовижне і незвичайне, яке допоможе виконати наші мрії, і перетворити життя в щасливу казку.

Коли білосніжною розсипом снігу закутала земля, а передноворічний настрій наповнює душі незримим очікуванням казкових чудес, хочу привітати вас з прийдешніми святами. Нехай серця наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в домі панують затишок, мир спокій і достаток. З Новим роком та Різдвом Христовим! Загадуйте швидше ваші бажання, адже в таку чудову пору вони просто зобов’язані виповнитися!