Наші автори зробили велику добірку гарних привітань з Різдвом українською мовою, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Бажаю прекрасного Різдва Христового і чудесного чарівництва. Нехай твоїй родині буде затишно і тепло в цей зимовий свято!

Бажаю снігового і щасливого Різдва Христового. Нехай мир і добробут наповнюють ваш будинок!

Благородного, галантного чоловіка вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю мудрості, бадьорості, сили, натхнення, перспективи у всіх починаннях і рідних людей поруч.

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати миру, а в ньому благодаті, світлої любові, а разом з нею надії і удачі. Нехай цей великий день подарує теплі посмішки близьких і приємний сімейний вечерю, нехай життя твоєвідтепер вважає тільки добрі, щасливі і радісні дні.

В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в твій будинок постукає казка. Нехай за столом зберуться близькі люди. Нехай твоє серце повірить в диво. Нехай твої очі засяють від щастя. Бажаю приємних різдвяних сюрпризів. Бажаю здоров’я, любові, душевної теплоти і всіх добрих благ.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Нехай, не дивлячись на тріскучий різдвяний мороз, в ваших оселях завжди буде тепло і затишно, від світних очей і задоволених посмішок близьких людей. З Різдвом!

Дорога кумуся, вітаю тебе з Різдвом Христовим і бажаю краси життя, мрії і бажань. Дорога, нехай тебе оточує благодать, нехай в тебе живе справжня віра і тверда впевненість, нехай перед тобою з кожним днем ​​відкриваються нові горизонти щастя, а за тобою залишаються дні добрих діянь.