Наші автори зробили велику добірку кращих привітань з Різдвом до сліз, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Дорогий тато, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб була щедра твоя доля на добрі подарунки, щоб у родині був вірний лад і світлий затишок, щоб на душі панувала тиша й благодать, а в серці твоєму розливалася пісня любові під мелодію надії.

Улюблений! Я вітаю тебе з самим добрим і казковим святом Різдва Христового! Я вірю, що бажання, загадані в цей день, виконуються! нехайце свято принесе в наші з тобою стосунки взаєморозуміння, гармонію, щастя, а любов стане ще міцніше!

Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Ми сповнені рішучості у що наближається святкуванням Різдва, щоб висловити нашу любов і вдячність самого неймовірного зятю, кращому чоловікові на світі, чиї любов і турбота роблять нашу дочку сліпуче красивою і щасливою. Нехай у вашому домі завжди панує сердечність, щоб ми раділи тому, що вас пов’язує, і ніколи не знаходили того, що вас розділяє. Будь ласка, прийміть це Різдвяне вітання як символічне нагадування про те, що ми цінуємо і любимо вас, дорогі діти. З Різдвом!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

Усе найкраще нехай прийде до тебе в ці різдвяні дні. Все світле нехай збудеться, негоди підуть, і настане стабільна біла смуга. Бажаю тобі бачити і зустрічати лише хороше, не помічати і не боятися перешкод. Щастя тобі і благополуччя, креативності і творчості, розуміння і істиною любові.

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.

Нехай Різдвяна пісня зігріє ваші душі, впустить добро в ваші серця і розпалить вогник віри в ваших мріях. З Різдвом!