Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

Вітаю з Трійцею. Бажаю сім щасливих нот в цьому житті: добро, цінних заощаджень, милих посмішок, фантастичних ідей, дзвінкого сольфеджіо душі, вірні клятві в любові, невтомної сили і величезного статку.

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! «На Трійцю душа на лад налаштуватися», – йдеться в народі. Нехай у кожного просвітиться душа. Бажаю вам радости серця свого, душевного спокою, одухотворення і натхнення! Будьте щасливі!

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

Вітаю зі світлим святом Трійці! Нехай Господь береже і благословляє, направляє на вірний шлях і не дозволяє оступитися! Бажаю не згасають тепла в душі, міцного здоров’я і гармонії з усім оточуючим світом! Зі святом і бережіть себе, тоді все буде пучком!

Вітаю з православним святом Трійці! Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров’ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує твій шлях і вкриває від всіх негод. Побажай любові і щастя ближнім своїм і Бог благословить тебе.

Вітаю з гарним і світлим святом – Трійцею! Нехай завжди буде легко і радісно. Нехай ошатні берізки і свіжа травичка радують око своєю зеленню. І нехай завжди буде допомога і захист Отця, Сина і Святого Духа!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.