Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Бажаю щодня вірити в чудеса, адже то у що повірили, швидко трапиться і затримається надовго в твоєму житті. Нехай буде безмежним бажання вдосконалюватися і нести світло радості іншим людям. З днем ​​Трійці!

Вітаємо Вас з прекрасним святом Трійці! Бажаємо, щоб ви і ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя і любові.

Сьогодні – велике свято, Трійця! В цей день я хочу, щоб твої мрії почали здійснюватися, щоб добробут і життєва енергія ніколи не покидали тебе. Нехай близькі люди надихають на нові перемоги і звершення, а щастя буде поруч!

Вітаю тебе в це чудове свято! Хочу побажати тобі, щоб Трійця запам’яталася відмінною погодою, гарним настроєм і чудовимоточенням! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти хочеш, нехай доля дарує любов!

Друзі мої! Від щирого серця хочу привітати вас з Днем Святої Трійці. Нехай цих 3 дні ви відпочинете на славу, на час забувши про справи побутових, проблеми та щоденні турботи про що б то не було. Бажаю вам всього найкращого в цьому житті. Бігти вперед, назустріч своїй долі і не знати втоми.

Вітаю зі святом Божим – з Трійцею! Увійшло в силу молоде літо з його соковитістю барв і океаном світла – ось дари Господа усім, що в це велике свято! Нехай же завжди на життєвому шляху буде з нами Його заступництво і вічна любов!

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Вітаю з Трійцею. Бажаю миру в житті, щастя, блага, радості, душевного тепла, бажаю удачі на шляху, добра, благополуччя, впевненості і достатку. Нехай твоє серце переповнює любов, а в тебе завжди живе світла надія. Бажаю, щоб Пресвята Трійця відвела від тебе і твоєї сім’ї будь-яке лихо і будь-який хвацько.