У 19-й день січня відбулося колись нове чудо – маленький Христос був охрещений. І тепер щороку ми святкуємо Його Хрещення, просячи у Господа усіляких благодатей. Не забудь загадати сьогодні бажання, кажуть, саме на Водохреща вони найчастішеі збуваються!

Запалені свічки ніжно палають, і старий дзвін у Христовому Храмі сьогодні звістку благу в світ несуть! Ісус хрестився! Шолом йому ми славу і свій земний уклін! А він своєї рукою подасть нам благодаті і щастя! Зі святом, всіх благ!

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

Бажаю, щоб Водохресний свято принесло з собою вселенське щастя, неймовірний успіх, нескінченне здоров’я, завидне благополуччя і розуміння з близькими.

Бажаю, щоб у світле свято Хрещення і всі наступні місяці вас оточували люблячі і улюблені люди. Миру, добра, тепла в душі, міцного здоров’я, успіхів у всіх сферах життя. Нехай ваш будинок завжди буде наповнений радістю і сміхом, а мрії виконуються.

У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Бажаю, щоб у ваш будинок прилетів ангел, зігрів ваші душі любов’ю, наділив ваші думки світлом і заповнив всі прогалини щастям. З Хрещенням Господа!

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх віруючих християн і бажаю ніколи не втрачати надію, завжди знаходити віру і знаходити любов!

Вітаю тебе з великим православним святом Хрещенням Господнім і бажаю тобі в цей святий день миру в домі і душі, любові, щастя і нехай на тебе буде завжди Боже Благословення. Радості, щастя і миру тобі. Нехай Господь завжди допомагає тобі і зберігає від будь-яких нещасть.

Бажаю, щоб Хрещення Господнє ознаменувався приходом здоров’я і щастя, які йшли рука об руку поруч з Вами по життю, іноді щоб до них приєднувалася удача.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце – любов’ю.