Ось і Трійця! Вітаю. Бажаю, щоб ви завжди мали прекрасним здоров’ям, неповторним коханням і відмінним почуттям гумору. Хай щастя обсипає вашу маківку поцілунками, удача водить за руку, а радість бігає по п’ятах.

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

У свято Трійці Святий Дух зійшов на апостолів, благословив їх своїм світлим присутністю. Я бажаю тобі завжди відчувати потужну підтримку вищих сил, у всьому бачити промисел Божий, ніколи не піддаватися зневірі і вірити в краще. Зі святом!

Дідусь, сьогодні – чудовий день. Настав особливий, світле свято – Свята Трійця! Нехай же відтепер вся твоє життя буде сповнене любов’ю, благодаттю і справжнім душевним теплом! Нехай будинок буде повною чашею, а попереду чекають лише радості і безмежні успіхи! Здоров’я і удачі!

Брат, вітаю тебе! Сьогодні – Трійця! На честь цього свята перестану бажати самого найкращого – здоров’я, тепла, любові, удачі, везіння і позитиву! Нехай в твоєму житті все буде лише так, як тобі хочеться! І нехай попереду чекають лише радісні, світлі моменти! Добивайся свого, і все вийде!

Вітаємо зі святом Трійці! Бажаю тепла в душі, миру, добра, щирої віри. Нехай Господь береже і благословляє. Зі святом!

З днем ​​Святої Трійці! Нехай цей світлий літнє свято наповнить серця новими надіями і теплом. Бажаю, щоб промінчики сонця щедро осяяли ваш будинок, свято принеслов нього благодать і спокій.

Як в зелені потопає свято Святої Трійці, так і тобі бажаю потопати в океані щастя, купатися в променях радості, літати на крилах любові. Нехай Божа благодать зміцнить твоє тіло і душу, щоб насолоджуватися життям, але знати міру і толк. Зі святом!

З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.