Нехай в цю Пасху в твоїй душі розпустяться багаторічні квіти небесного щастя, райського благодатність, непорушною віри і широкої доброти. Христос пожертвував собою, щоб всі люди усвідомили цінність самопожертви і почали жити, думаючи і дбаючи про інших. Апетитного паски тобі, красиво розписаних яєчок з міцними битками і радісного пасхального торжества! Христос Воскресе!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю тобі ясного, чистого, благополучного буття, наповненого щастям, затишком і приємними хвилинами. Нехай в твоєму серці живе любов і добро, ніколи не сумуй і досягай свого. Нехай твій настрій буде тільки радісним, а душа завжди відкритою і чистою. Поділися частинкою щирого щастя з оточуючими – вони порадують тебе тим же, і на серці стане тепліше.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітати з Великоднем українською мовою

У світле свято Великодня бажаю вам миру і затишку в домі, успіху в будь-яких справах, процвітання і довголіття. Будьте спокійні і доброзичливі до оточуючих, уникайте сварок і конфліктів. Ставтеся до всього з добротою і турботою, зберігайте і примножуйте цінності і традиції. Живіть чесно і гідно, і будьте завжди щасливі!

З великим святом Світлого Великодня! Нехай Ангел зберігає від негараздів, а благодать не покидає серця. Бажаю чудес, весняного тепла, процвітання і миру. Христос Воскрес!

Вітаю зі світлим святом Великодня! Бажаю тобі багато чудес і захоплень, величезного щастя в твоїй родині і мирного світлого блага. Здоров’я тобі, безмежної любові, невичерпного достатку і процвітання.

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Нехай з цього світлого дня у тебе вистачає сил ніколи не опускати руки і ніколи не відривати погляд від небес (бо там для всіх знайдеться надія, розраду і підказка в скрутну хвилину). Бажаю тобі такого життя, щоб тобі не на що було скаржитися і завжди було за що дякувати Господу!

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.