Бажаю, щоб Хрещення Господнє подарувало мир і гармонію твоєї душі, а також зміцнило щиру віру в серці! Нехай здоров’я буде міцним, любов – взаємної, а життя – прекрасним! Нехай Бог щодня посилає тобі промені добра!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю знайти крила свободи і любові, радість щастя і натхнення. Нехай з цим святом додасться сил і здоров’я, нехай стане міцнішим віра і яскравіше – надія душі. Бажаю всіх благ і добра в твоєму житті!

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

В цей студений день, коли зимові, січневі морози, тріщать за вікном, особливо приємно привітати вас з милостивим, святим святом, близьким кожному християнину! Нехай водохресна вода подарує здоров’я вашого тіла і очистить душу від гріха. Бажаю вам миру в родині, теплоти в серце і радості в житті. З Хрещенням Господнім вас!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щедро бажаю любові, поваги, миру і щастя. Нехай Господь освятить водицю, а водиця вмиє тебе, позбавивши від хвороб, дурних думок і ненависних почуттів. Бажаю, щоб хрещенськіморози зміцнили твою віру, щоб це свято подарував тобі сили і надію.

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем українською мовою

У день Хрещення Господнього від щирого серця бажаю стійкості і витривалості до життєвих негод і образ, доброго милосердя і душевного щастя, щирих почуттів і найчистішою любові.

З Хрещенням вітаю! Бажаю, щоб Бог надійно охороняв твою сім’ю і життя від усіх напастей. Нехай жодна біда не посміє проникнути в твою долю. Нехай серце не зачерствіє від жорстокості цього світу. Залишайся таким же добрим і відкритою людиною, як зараз! Нехай в твій будинок приходять тільки приємні новини і бажані гості!

У цей світлий православне свято Хрещення Христового хочеться побажати вам якомога більше радісних моментів, успіху, процвітання і благополуччя. Нехай водохресна вода, змиваючи всі негаразди, наповнить вас бадьорістю і здоров’ям.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!