Нехай світле Різдво Христове, буде щасливим для всіх віруючих людей. Нехай Господь оберігає вас на життєвому шляху!

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

Напередодні світлого і доброго свята, який свідчить про народження Бога Ісуса Христа, приносимо вам свої вітання і щирі побажання. Нехай у вас все завжди йде на лад – справи будуть успішними, любов взаємної, щастя – величезним, емоції – позитивними і веселими. Несіть в світ світло і добро, великодушність і прощення, забудьте старі сварки і образи! Миру вам і світлої радості! І нехай Господь береже вас і ваших рідних.

Різдвяні привітання українською мовою

Різдвяні привітання до сліз

Вітаємо з Новим роком! Нехай Ангел веде Вас за щасливим шляху, нехай оберігає від негараздів і тривоги. Бажаємо, щоб у житті Вашої панувала любов, радість і злагода.

З Різдвом! Нехай ваш будинок наповниться затишком і теплою дружньою атмосферою! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, підтримки, людяності, щедрості в ваші серця.

Вітаю з Різдвом і бажаю тобі веселого і доброго свята, братик! Нехай світлою радістю наповниться твоя душа, нехай чарівним і щирим буде кожну мить твого життя, нехай твоя віра і сила ніколи не згаснуть, нехай на твоєму шляху простягається щастя.

З глибини душі піднесемо в ці дні наші найпотаємніші молитви до Господа Ісуса Христа.

З Різдвом! Бажаю бути подібно до цього свята: щирим, добрим, теплим, шляхетним, чарівним, довгоочікуваним. Нехай на душі буде спокій і затишок, а в житті – відчуття чарівництва.

Різдво – дуже важливе свято, кожній людині варто приділяти більше уваги цього дня. Нехай цей рік подарує успіх і удачу, відчуття спокою, незабутні враження, реалізує мрії. Чи принесе з собою добро, красу, здоров’я людям. Подарує світ всього на світі. З Різдвом!

З Різдвом тебе вирішив привітати і побажати в такий чудовий свято самих незвичайних змін. Щоб порадувала тебе чарівна удача, листоноша листів «щастя» зі штрафами не приводив і щоб зарплата була у тебе не в маленьких конвертах, а у великих мішках!

Нехай зірка, що неодмінно займеться сьогодні в небі для кожного віруючого, призведе Вас до здоров’я, миру, любові і щастя. З Різдвом Христовим!