Зі святом – дійсно прекрасним, по-справжньому чудовим, неймовірно добрим, світлим! З Різдвом! Спокою душевного, гармонії, взаєморозуміння всієї сім’ї!

Вітаю з чудовим і світлим святом – Різдвом Христовим! Бажаю, щоб в цей день, чарівним чином, всі мрії втіляться в реальність. Нехай радість і добро оселяться в ваш будинок. Гармонією і умиротвореннямнаповниться бунтівна душа. І Віфлеємської зіркою засяє шлях надії, миру і любові у вашому житті.

Я вітаю тебе з цим чудовим святом. Хочу побажати море посмішок і добра, достатку і благополуччя, любові і процвітання. Не бійся мріяти і вір тільки в краще!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

Улюблена мама, від щирого серця вітаю тебе з великим святом – Різдвом Христовим! Нехай Ангел оберігає тебе від негоди і підказує правильні рішення. Бажаю тобі бути активною, бадьорою, здоровою і прожити довге, цікаву і веселе життя. Затишку, миру, радості і добра!

З Різдвом Христовим! Нехай у вас буде все добре, близькі і рідні люди будуть поруч, а душевний спокій не покине вас!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещеник. Я бажаю тобі бути здоровим, міцним, сильним і веселим, бажаю, щоб разом з Різдвом в твоє життя постукало щастя. Нехай шлях твій буде світлим, добрим і довгим, нехай любов близьких і підтримка ангела-хранителя ніколи не залишають тебе.

Милого і доброго хлопця вітаю з Різдвом. Бажаю щирої любові і світлих почуттів, взаєморозуміння у відносинах з близькими і благополуччя в житті, благородних вчинків і красивих ідей, щедрості душі і бравого биття серця.