Наші автори зробили велику добірку сучасних привітань з Водохрещем простими словами, щоб спростити Вам вибір і зробити подію ще яскравіше.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

C святом Хрещення Господнього і благодаттю Богоявлення! В цей день, як і в наступні дні, завдяки милості Божої, все навколо освячується, в тому числі і ми з Вами. Я бажаю Вам в це свято Богоявлення увібрати якомога більше цієї всемогутньої сили Божої, щоб Ви стали кращими, добрішими і чистішими. Я бажаю Вам всесильної допомоги Божої для досягнення нових поставлених великих цілей!

Кажуть Водохресні морози найсильніші. Мабуть тому що Ісус був сильним і нескореним. Сьогодні великий, православне свято. Мені щиро хочеться привітати Вас. Нехай душа наповнюється добром, а серце любов’ю. Нехай свята водиця підбадьорить Вас і наділить міцним здоров’ям. Бажаю Вам Божої благодаті, величезного щастя, радості. Нехай Господь завжди охороняє Вас від бід і зла. Нехай тільки добрі люди зустрічаються на Вашому шляху. Нехай благодать великого свята прийде в Ваш будинок і подарує добро, щастя і затишок Вам.

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

У свято Хрещення Господнього бажаю Божої допомоги у добрих справах і в пошуках щастя, миру, душевного спокою, благодаті і любові.

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

Щиро вітаю з Хрещенням Господнім! Від душі бажаю, щоб Бог постійно зберігав тебе і твоїх близьких від бід і будь-яких неприємностей. Нехай в твоєму житті буде побільше радісних подій. У цей чарівний і божественний день від усього серця бажаю любові, добра, миру, постійного благополуччя, прекрасного майбутнього, богатирського здоров’я, душевного спокою, успіхів, удачі, везіння.

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.