Неземних успіхів, легких днів і спокійних ночей. Нехай все досягнення тільки подвоюються, підвищується працездатність, завжди панує приємна атмосфера. Позитивного настрою, віри в краще, швидкого вирішення будь-яких непорозумінь.

Вітаю тебе зі світлим і чистим святом Водохреща! Бажаю відчути духовне очищення від гріхів і поганих думок. Нехай Бог направить твої вчинки в потрібне русло, навчить робити добро і прощати людей. Бажаю душевної рівноваги і благополуччя у всьому!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітання з Водохрещем українською мовою

В чистий свято Хрещення Господня бажаю вам знайти внутрішню гармонію, світло і доброту! Нехай у ваше життя увійде чисте повітря любові і щастя, крізь землю життя проб’ються паростки надії добробуту, а крижана водохресна вода позбавить вас від заздрості, печалей, гніву і неприємностей. Зі святом!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як хрещенські морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мала щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

З Хрещенням Господнім!Нехай в цей день Господь Бог проявить до Вас свою милість і поблажливість, і пробачить за всі гріхи. Бажаю оновитися, омолодитися і знайти щастя, спокій і затишок.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай на Ваш стіл завжди буде сповнений страв, здоров’я буде міцним, як хрещенські морози, рідні та близькі поруч, а один вірним. Нехай ніякі негаразди і труднощі на шляху не лякають, а лише загартовують характер, зміцнюють силу і віру. Хочу побажати, щоб в будинку завжди був затишок і благодать, щоб довгоочікувані гості приходили, а недоброзичливці не знали туди дороги. Зі святом!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю змити разом з себе і гріхи, і недуги, в молитві своїй стати добрішою і покірно. І нехай Господь винагородить тебе новими силами за твоє милосердя, за твоє покаяння. Бажаю радісним і щасливим життя з чистою любов’ю і світлою надією.