Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

Вітаю вас з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати найрадісніших, самихчудесних подій! Нехай любов і радість у вашому житті наповнюють її особливим змістом, нехай тільки надійні і близькі люди поспішають радувати вас! Успіху і благополуччя. Зі святом!

Настав самий незвичайний день в році Хрещення Господнє. В цей день вся вода набуває святу силу. Я від щирого серця бажаю тобі завжди мати найчистіші помисли в твоєму серці і щоб здоров’я твоє міцніло, як водохресний мороз. Нехай твоя душа зможе встояти від спокус. Нехай дурні думки будуть від тебе далеко, а віра дозволить завжди приймати правильні рішення. З Хрещенням Господнім тебе!

З Господнім Хрещенням. Нехай Господь відводить злобу від вашого будинку, і оберігає вас в дорозі і в повсякденному житті від зла.

З Хрещенням! Нехай душа світиться від радості, тіло буде сильним і здоровим, серце наповнюється любов’ю, а вдома панує затишок, благополуччя і достаток!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Вітаю з Хрещенням і бажаю, щоб здоров’я завжди залишалося міцним, як зимові морози, а святая водиця змила тривоги, негаразди і розчарування. Нехай промінчик надії осяває життєвий шлях, все виходить, а мрії збуваються.

Вітаю з великим світлим святом Хрещення Господнього. Нехай Бог простить гріхи і допоможе виправити помилки, нехай цей день дозволить з чистого аркуша продовжити писати історію свого життя, де буде благодать і мир, любов і радість.

Сьогодні святе свято, дуже світлий і радісний день! Скоріше в святу воду пориньте. Нехай ця вода змиє з вас всі негаразди і прикрощі, печалі і біди. Нехай вам супроводжують тільки благополуччя і щастя, успіх і душевний спокій. Бажаю вам миру і любові у ваших будинках з Хрещенням Господа вас!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!