Свято Покрова Пресвятої Богородиці знаменує явлення Богоматері до народу, яке відбулося в 910 році в Константинополі, у Влахернської церкви. Тоді Константинополю загрожувала загибель і руйнування від військових дій, але Богоматір захищала від ворогівлюдей, що моляться в храмі, і просила Господа прийняти їх молитви. Так нехай же в цей день Господь Бог почує всі наші молитви і бажання, а Пресвята Богородиця пошле на нас свій захист, вкриє «покровом» – надійним і сильним – від бід, чвар, смутку і печалей!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Настав прекрасний і світлий свято Покрова Пресвятої Богородиці. З чим я тебе щиро і вітаю. Бажаю звичайно ж, перш за все Божого благословення, Божої допомоги у всіх твоїх справах. Нехай Богородичний Покров вкриє тебе від усякого лиха, горя і зла. Нехай він стане надійним і мирним небом над твоєю головою, над головами твоїх рідних і улюблених. Нехай він захищає і оберігає твій будинок. Завжди дотримуйся спокій, терпимість і розуміння до людей. Будь вірний Богові, Його Пречистої Матері і всім Його Святим. Зі святом!

Сьогодні настав священний свято – Покрову Богородиці. Як же багато теплих і справжніх слів хочеться вимовити в такий важливий, справді відповідальний день. Дорогий людина, ти в дійсності володієш можливістю бути найщасливішим, адже твоя теплота і доброта можуть зігрівати кожного. Велике спасибі за те, що ти даєш своїм оточуючим людям, готовий захищати своїх близьких. Нехай твоя сім’я завжди буде поруч, а щастя ніколи не йде. Знаходь моменти щастя і потаємної радості завжди, адже життя дана для того, щоб люди могли нею насолоджуватися повною мірою, розуміли, як найкраще розвиватися для досягнення бажаних результатів. Бажаю тобі назавжди позбутися від смутку, яка може бути істотною обмежувачем. Знай і вір в те, що Господь і Богородиця приготували для тебе тільки найкращі грані життя, які потрібно неодмінно відкривати. Ти – прекрасна людина з чуйним серцем.

Вітаємо вас з благодатним святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай ваші обличчя не затьмарює печаль і горе, ваші близькі будуть здорові і бадьорі духом. А віра в краще і світле завжди супроводжує вас на життєвому шляху!