Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Велике свято відзначає християнський світ! Нехай в Покров Пресвятої Богородиці на всіх віруючих у Христа зійде благодать! Нехай святим своїм покривалом, виткані з любові і турботи, Марія захистить вас від бід і нещасть! З святою вас датою!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю кожен день зустрічати з добротою і любов’ю серця. Нехай Богородиця завжди посилає віру і силу, надію і сміливість. Нехай над тобою завжди буде мирне ясне небо, а поруч – щаслива сім’я і справжнє щастя!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці вас. Від душі бажаю згасає доброти серця, нев’янучої любові і щастя в житті, незмінною благодаті за вікном і в душі. Нехай Пресвята Богородиця оберігає тебе і всю твою родину, нехай блакитне небо вкриє тебе від заздрості і бід. бажаюздоров’я і миру.

Сьогодні сиплються щирі вітання з наступаючим святом, з Покровом Богородиці. Настільки дивовижна подія неодмінно потрібно відзначити по-особливому, проявивши теплоту душі і серця, віру в дивовижне чудо. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб кожен день долі розкривав тільки позитивні межі і дозволяв повірити в реалізацію будь-яких побажань. Нехай Матір Божа завжди береже тебе і оберігає від всіляких проблем, дозволяє повірити в можливість звершення чуда, адже воно дійсно може бути твоєю реальністю. Молячись Богородиці, вір неодмінно в те, що вона надасть гідну підтримку навіть у найскладнішій ситуації і дозволить знайти силу для того, щоб діяти далі в правильно обраному напрямку. Зберігай позитив і любов до життя, чисті помисли в серці і в душі. Приймай щирі вітання з Покровом Богородиці.